Creăm cu pasiune produse din lapte adevărat cu gust autentic

Alegem valorile care ne conturează viața de zi cu zi, iar acestea sunt moștenirea generațiilor viitoare.

Compania

Fabrica de lactate COMLACT, fondată în 2003 din pasiunea dr. Abrudan pentru produse naturale, reprezintă un pilon al calității și prospețimii în peisajul lactatelor. Situată în inima Transilvaniei, la poalele munților și podișurilor de lângă Cluj-Napoca, COMLACT se bucură de acces la lapte proaspăt și autentic din această regiune pitorească.

Cu o tehnologie de producție conform standardelor ISO și HCCP (Hazard Analysis and Critical Control Points), fabrica se angajează să ofere produse lactate de cea mai înaltă calitate, menținând în același timp standarde stricte de siguranță alimentară.

Laptele proaspăt, colectat de la fermele partenere din munții și podișurile din jurul Cluj-Napoca, este ingredientul principal în toate produsele COMLACT. Acest lapte de calitate superioară, provenind de la animale crescute în medii naturale și hrănite corespunzător, conferă produselor lactate COMLACT un gust autentic și o consistență inconfundabilă.

De la brânzeturi fine la smântână și iaurturi, fiecare produs COMLACT este rezultatul unei atenții deosebite acordate fiecărui detaliu din procesul de producție. Astfel, consumatorii se pot bucura de produse lactate proaspete, savuroase și nutritive, care reflectă cu fidelitate tradiția și calitatea inconfundabilă a regiunii Transilvania.

Valorile COMLACT:

Autenticitate.

Responsabilitate.

Pasiune.

Românesc.

Misiunea COMLACT:

În fiecare zi tratăm cu respect fermierii care ne asigura laptele proaspăt, oferind suportul tehnic și predictibilitate în propunerea economică pentru aceștia.

Încărcați cu energia muntelui, creem produse autentice după rețete proprii, respectând standardele internaționale de producție oferind astfel clienților noștri, pasionați de natural, o experiență deosebită.

Viziunea COMLACT:

Visam că laptele natural de la munte să rămână o sursă continuă de sănătate și energie; să fie motivul reconectarii la natură, să fie motivul unei povești frumoase între comunitățile rurale și urbane, atât de distanțe azi.

Salut!

Vrem sa ascultăm

povestea ta.

Sat Corusul nr. 5, comuna Baciu
judeţul Cluj
RO – 407056

Ne găsiți în următoarele magazine din Cluj-Napoca

  1. Mănăștur, Str. Primăverii fn., lângă Pritax
  2. Str. Tipografiei nr 20
  3. noul magazin din P-ța Mihai Viteazu, (complex Leul)